torsdag 15 november 2007

Om det engelska kungahusets prinsar


Om det engelska kungahusets prinsar
Prins Harry är den andre av prins Charles söner i England. I brittiska tron­följet så kommer Harry att bli den tredje. Hans mamma ville se honom som en alldaglig person. Så det är därför hon bröt den kungliga seden och lät Harry leka i vanliga parker och lekplatser tog honom till McDo­nald och biografer. Prins Harry stan­nade med sin mor tills han var 12 år, sen dog lady Di 1997 och Harry kom in i den kungliga seden igen.
1998 när de kom från skolan och Harry hade känt på friheten, bör­jade de men fotboll, skidor och rid­ning
2005 började Harry sin militär tjänst. Han var 44 veckor i militärtjänstgö­ringen och gick men i den brittiska armen. Han tycker om att lyssna på blues och kungliga skämt och nu är han andra löjtnanten i brittiska ar­men. I slutet av oktober 2007 fick han personliga problem, och han var huvudnyheterna i alla engelska tid­ningar och tv nyheter. Bakgrunden till alla problem är väldigt intressant.
Det västra kungadömet har en stor yta. Namnet på området är Sand­ringhem.
Och där finns ett palats och en stor skog. I slutet av oktober kom prins Harry dit med sin vän.
Där finns det fridlysta fåglar som är förbjudet att jaga. En fågel är döpt efter prinsen. Hanen är grå och honan är brun och det är ho­nan som samlar maten.
I slutet av oktober var Harry och hans vän på jakt. Vid den tid­punkten flög det två av dessa fåglar i skogen. Harry och hans vän sköt ner de två fåglarna
som försvann i skogen. Nära plat­sen fanns två barn som tillkallade polisen.
Snart kom polisen och fann de två fågelkropparna och efter det bör­jade de förhöra prinsen. Men prin­sen nekade till händelsen sa att han inte visst något alls.
Men polisen fann bevis. Dagen efter var det huvudnyheter i alla tidningar.
Och talesmannen för den kungliga familjen sa. om prinsen gjorde detta ska han stå för det
i engelska domstolar är det upp till 6 månaders fängelse för detta eller 5000 pund i böter samma straff om du blir sparkad från ar­men


Zaheer Rehman

Inga kommentarer: